Nierwarmer of haramaki, alpacawol, heide
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nierwarmer of haramaki, alpacawol, heide

Volwassen haramaki van 100% baby alpacawol, kleur heide melange.

Ook beschikbaar in:
  • M
  • L

notifications_active Selecteer a.u.b. uw maat

€ 69,00 Inclusief belasting

€ 57,02 Exclusief belasting

Geen spaarpunten voor dit product.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Volwassen haramaki van 100% baby alpacawol, kleur heide melange. Alpacawol is de ideale begeleider op koude dagen - warm, ademend en wonderbaarlijk zacht. De prachtige kleuren van Decolores geven kleur aan de donkere dagen. 

Afmetingen hoogte x breedte:
Maat M: 38 x 29 cm (rekbaar tot 92 cm heupomvang)
Maat L: 38 x 38 cm (rekbaar tot 120 cm heupomvang)

DeC 106 1 55
Materiaal
100% alpacawol
Merk
Decolores
Kleur
rood/roze/paars
Functie
Accessoire

De baby alpacawol komt uit Peru. De alpaca's worden door kleine boeren gehouden in het hooggebergte van de Andes tussen de 3.000 en 5.000 meter hoogte. Op deze hoogte kunnen geen voedingsmiddelen meer verbouwd worden omdat het verschil tussen dag en nachttemperaturen te groot is.
De baby-alpacawol komt nadrukkelijk níet van baby alpaca's! De wol heet zo omdat de wol extra fijn is. Deze wol komt onder de grovere vacht van de volwassen alpaca's tevoorschijn. Deze wol is superzacht en extra warm en wordt ook door mensen die gevoelig zijn voor wol vaak goed verdragen. De wol is antibacterieel en anti-allergisch. Doordat de alpaca's leven met grote temperatuurverschillen, is de wol heel goed temperatuur regulerend. Je krijgt het dus niet snel te warm of te koud, ook als de temperatuur wisselt.

De artikelen worden na de productie voorgewassen en zullen dus niet meer krimpen.

Decolores is een familiebedrijf in Brandenburg aan de Havel, Duitsland. Drie generaties leven gemeenschappelijk in een woon- en bedrijfsgebouw en verbinden daar dagelijkse arbeid, leven en opvoeding van de kinderen.
Sinds 2005 levert het bedrijf hoogwaardige gebreide accessoires van 100% baby-alpacawol, geproduceerd in Peru. Tot het assortiment behoren: polswarmers, beenwarmers, mutsen, sjaals, nierwarmers ofwel haramaki's in vele kleuren. De Fairtrade certificatie garandeert een respectvolle omgang met de partners en hun medewerkers ter plaatse. De productie geschiedt door kleine en middelgrote breibedrijven in Peru. De bedrijven voldoen aan de sociale criteria zoals die door GOTS voorgeschreven worden.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...