Legging met brede taille band, wol, zwart (36-48)

Dameslegging van 100% biologische merinowol met een brede tailleband, kleur zwart.

Merk: Dilling

€ 39,50incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,70. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Dameslegging van 100% biologische merinowol met een brede tailleband, kleur zwart. Het brede elastiek (5 cm) zorgt voor meer comfort bij het dragen. Het is ingenaaid dus de huid komt alleen in contact met wol. De legging is lekker lang zodat zelfs de enkels bedekt worden. De merinowol reguleert de lichaamstemperatuur en houdt het onderlijf aangenaam warm.

nord.png

Materiaal: 
100% biologische merinowol, 1/1 rib
De wol rekt tijdens het dragen en krijgt na het wassen weer de oorspronkelijke vorm terug. Omdat de biologische wol onbehandeld is, moet het extra voorzichtig gewassen worden. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30 graden en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet lang weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit: 215 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: nee

 


Kleurzwart
Modellegging
Materiaal100% wol
MerkDilling
KeurmerkGOTS

Accessoires