Dames

Zie hier de grootse collectie wol en zijde voor dames, van basic en alledaags tot kleurig en sjiek. Bijna alles bedoeld als onderkleding maar vaak te mooi om te verstoppen. 

Aanbieding!-€ 5,00
Hemd met spaghettibandjes, wol/zijde, blauw (S-XL)
Dameshemd met spaghettibandjes van 85% merinowol en 15% zijde, kleur blauw. Het hemd is gebreid in een ribbeltje en het heeft verstelbare spaghettibandjes. De ronde hals is afgewerkt met een elegant elastisch biesje. Dit spaghettihemdje is ook heel geschikt voor tieners.
€ 32,50
€ 37,50
Hemd met spaghettibandjes, wol/zijde, blossom (S-XL)
Dit artikel is op dit moment niet op voorraad in deze maat
Dameshemd met spaghettibandjes van 85% merinowol en 15% zijde, kleur blossom. Het hemd is gebreid in een ribbeltje en het heeft verstelbare spaghettibandjes. De ronde hals is afgewerkt met een elegant elastisch biesje. Dit spaghettihemdje is ook heel geschikt voor tieners.
Aanbieding!-€ 7,55
Hemd met spaghettibandjes, wol/zijde, chocolate
Dameshemd met spaghettibandjes van 85% merinowol en 15% zijde, kleur chocolate. Het hemd is gebreid in een ribbeltje en het heeft verstelbare spaghettibandjes. De ronde hals is afgewerkt met een elegant elastisch biesje. Dit spaghettihemdje is ook heel geschikt voor tieners.
€ 29,95
€ 37,50

Op de huid gedragen profiteer je het meest van de kwaliteiten van deze natuurlijke materialen. Wol en zijde verwarmen bij kou en verkoelen bij warmte; daardoor zomer en winter te dragen. Wol en zijde nemen niet snel geurtjes aan en hoeven door het zelfreinigend vermogen niet vaak gewassen te worden; een nachtje voor het open raam doet al wonderen.