Wol en zijde voor jong en oud

Een wollen hemd, wollen shirt, wollen legging, wollen vest voor dames, heren, kinderen en baby's koop je bij Asterra.nl
Bij Asterra vind je een uitgebreid aanbod onderkleding en accessoires van merinowol en zijde voor het hele gezin. Van pasgeboren tot op mooie leeftijd: voor iedereen vind je bij Asterra wollen ondergoed. Ook wolzijden en puur zijden hemden behoren tot onze specialiteit. Ons aanbod varieert van basic tot kleurig en hip. De basisartikelen verkopen we al vele jaren; deze blijven langdurig in het assortiment. Daarnaast hebben we elk seizoen nieuwe kleuren en modellen die passen bij de nieuwste trends.

Wollen babyromper
Wollen en wolzijden rompers voor pasgeboren tot maat 116. Je vindt ze bij Asterra

Wollen sokken
Wollen sokken van dik tot dun; voor baby, kind, man of vrouw; van alledaags tot sport model. Mix en match voor de juiste combinatie.

Kraamcadeau
Een wollen of wolzijden romper, broekje, dekentje of mutsje is een mooi kraamcadeau. Als je weet dat de ouders de materialen weten te waarderen, zul je ze hier een groot plezier mee doen. Extra leuk om te geven dus! Kijk voor cadeautips.

Magazijn in de Bollenstreek
Sinds 2019 is ons magazijn gevestigd in Halfweg, op de grens van Noordwijkerhout en Lisse. Woon je in de buurt, zoals Hillegom, Voorhout, De Zilk, Noordwijk, Katwijk, Vogelenzang, Haarlem, Sassenheim, Nieuw-Vennep, Oegstgeest, Leiden etc? Wil je je bestelling ophalen in Halfweg? Bel of mail om vooraf een afspraak te maken.