Nieuw Trui, wol, mosgroen (M-XXL) Bekijk groter

Trui, wol, mosgroen (M-XXL)

Herentrui van 100% wol, kleur donker mosgroen.

Merk: Ivanhoe

€ 169,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 33 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 33 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 3,30. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Herentrui van 100% wol, kleur donker mosgroen. Praktische schipperstrui met een ingebreide square structuur en hoge hals met rits. 

Materiaal: 100% wol.


Merk: Ivanhoe, een Zweeds familiebedrijf sinds 1946, is gespecialiseerd in wol. Wij zijn vooral enthousiast over de ‘gekookte wol’ collectie van dit bedrijf. In Duitsland is deze versie bekender en heet daar “Wollwalk”, in het Engels “Loden”. Deze dikke en dichtere wol is waterafstotend en ideaal als tweede laag, over een wollen onderhemd. Bij veel kou en/of wind is dan alleen nog een winddichte laag nodig, zoals een regenjack.
Ivanhoe produceert
±90% van alle breisels in Gälstad, Zweden. De overige productie vindt plaats in partner bedrijven in Europa. De wol zelf komt uit Zuid-Amerika en is mulesing-vrij!
In sommige modellen is Tencel toegevoegd. Dat maakt de wol zachter, koeler en soepeler. Tencel is een gepatenteerde, milieuvriendelijke vorm van viscose. De vezels zijn afkomstig van snelgroeiende, hernieuwbare houtsoorten (zoals eucalyptus). De productie van Tencel vindt plaats in een gesloten systeem waarin water en hulpstoffen hergebruikt worden. Tencel is gecertificeerd met het Blue sign label dat staat voor duurzaamheid en veiligheid voor mens en omgeving.

Kleurblauw/groen
ModelTrui
Materiaalwol 100%
MerkIvanhoe
KeurmerkBluesign