Onderjurk, biologische zijde, huid (S-XL)

Dames onderjurk van 100% biologische zijde, kleur huid of lichtbruin.

Merk: Alkena


Ook beschikbaar in:

€ 67,50incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 13 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 13 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,30. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Dames onderjurk van 100% biologische zijde, kleur huid of lichtbruin. Door de neutrale kleur past dit item onder elke jurk. De bandjes zijn verstelbaar dus kan het jurkje hoger of lager gedragen worden. De zijde is heerlijk zacht en glad (de jurk die erover gedragen wordt gaat niet stropen); verwarmend in de winter en koel in de zomer. 

De lengtes van dit artikel: maat S: 84 cm, maat M: 85 cm, maat L: 87 cm, maat XL: 88 cm.
Materiaal: 100% biologische zijde.
Zijde heeft de bijzondere eigenschap te verwarmen bij kou en verkoelen bij warmte. De eiwitsamenstelling van zijde lijkt erg veel op die van onze huid waardoor zijde echt aanvoelt als een tweede huid. Zijde is licht en compact en daardoor ook makkelijk mee te nemen op reis. Net als wol neemt het niet snel luchtjes aan en doet ’s nachts luchten al wonderen. Het hoeft dus minder vaak gewassen te worden.
Zijde mag in de wasmachine gewassen worden mits op een fijnwasprogramma op 30
°C en met een fijnwasmiddel. Bij handwas: laat het artikel niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
78 gram/m²

Merk:
Alkena is een Zwitsers bedrijf; het heeft een groot eigen project in China voor de productie van biologische zijde op moerbeibomen. Daarin zijn ze uniek in de wereld. Door het mengen van moerbeibomen met andere gewassen, ontstaat een optimale conditie voor biodiversiteit. Er worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt; de rupsen worden niet met groeihormonen behandeld. De kwalitatief hoogwaardige voeding van de rupsen draagt bij aan een uitstekende kwaliteit zijde.
De modellen van Alkena zijn basic en bedoeld om op het lijf te dragen. Zijde is van nature bij uitstek geschikt voor een gevoelige huid (eczeem, psoriasis etc.). Daarom vinden wij de biologische kwaliteit extra belangrijk.

Kleurbruin/geel/oranje
Modelhemd met spaghettiband
Materiaal zijde 100%
MerkAlkena
KeurmerkGOTS

Accessoires