Jumpsuit, wolfleece, stone blue (62-86)

Jumpsuit van 100% biologische merinowolfleece, kleur stone blue.

Merk: Dilling

€ 69,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 13 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 13 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,30. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Jumpsuit van 100% biologische merinowolfleece, kleur stone blue. Een zachte steenblauwe kleur die neigt naar licht zeeblauw; combineert goed met alle poedertinten.
Dit zachte pak van merino wol fleece is perfect voor kleine baby's en bewegende peuters. Het pak heeft een geborsteld, pluche oppervlak dat je baby warm en comfortabel houdt in het autostoeltje en tijdens een dutje buiten. Het heeft omklapbare voetjes en wanten om de handjes en voetjes van je baby lekker warm te houden bij koud weer. Het pak heeft een praktische ritssluiting, waardoor het gemakkelijk en snel aan en uit te trekken is. Dilling zegt: "we hebben ontdekt dat de Dilling wollen fleece-producten in de loop van de tijd van uiterlijk kunnen veranderen en kunnen rafelen doordat ze herhaaldelijk worden gedragen en gewassen. Je kiest namelijk voor een ongemengd, natuurlijk materiaal zoals wol. Dit heeft echter geen invloed op de eigenschappen van de wol en functioneert als nieuw."

 nord.png

Materiaal: 100% biologische merinowollen fleece
Wolfleece wordt gekenmerkt door het geborstelde, donzige oppervlak. De dikke, donzige stof maakt wolfleece-producten bijzonder geschikt als verwarmende tussen- of buitenlaag in de kinderwagen, in de autostoel of tijdens het buitenspelen.
Al de wolfleece-producten van Dillinghebben een Naturetexx® plasmabehandeling ondergaan - een milieuvriendelijke schokbehandeling waarbij alleen elektriciteit en lucht worden gebruikt om de wolvezels te behandelen. Hierdoor krijg je een duurzaam en ongelooflijk zacht product.
Je producten van DILLING kun je in de wasmachine wassen op het (30 graden) wolwasprogramma. Gebruik hiervoor speciaal wolwasmiddel.

Kwaliteit: 270 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: neeKleurblauw/groen
Modeljumpsuit
Materiaalwol 100%
MerkDilling
KeurmerkNordic ecolabel