Vest, wol/zijde, teal

Damesvest van 85% wol en 15% zijde, kleur teal.

Merk: Madiva

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 85,00

-€ 45,05

€ 39,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Damesvest van 85% wol en 15% zijde, kleur teal. De onderste helft van de mouwen zijn gemaakt van fluweelkant; het past bij de prachtige hemden in zwart en teal met hetzelfde kant. 

Voor de herbestellers: 2=XS, 3=S, 4=M, 5=L, 6=XL
Materiaal: 85% merinowol en 15% zijde.
De wol mag in de wasmachine gewassen worden op 40
°C en met een wolwasmiddel. Het artikel blijft langer mooi als het gewassen wordt op een wolwasprogramma.

Kwaliteit:
165 gram/m²

Merk:
Madiva (familiebedrijf sinds 1953) is één van de twee Italiaanse merken die we voeren. We kiezen voor deze merken omdat de Italianen erg goed zijn in het ontwikkelen van een vrouwelijke look. De hemden van Madiva zijn bijzonder populair. De fabriek is gevestigd in Valdengo en herbergt de hele productiecyclus van het kledingstuk: het stileren van de modellen en de nauwgezette controle op de kleding, alles made in Italy. De vele jaren van ervaring zijn zichtbaar in professionaliteit en service van het bedrijf; een perfecte combinatie van traditie en innovatie die zich vertaalt in een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De combinatie van wol met zijde geeft een luxueuze uitstraling en een zijdezacht gevoel op de huid.
Het basismateriaal is niet biologisch. Madiva heeft wel het Italiaanse keurmerk “Tessile e Salute” (Textiel en Gezondheid). Het hoofddoel van deze associatie is het beschermen van de gezondheid van de consument. Het bestudeert en bewaakt de aanwezigheid van gevaarlijke chemische stoffen in textiel in samenwerking met het National Institute of Health and dermatologists, gedurende de hele productieketen.
De merinowol komt uit Australië.

Superwash:
ja

Kleurblauw/groen
ModelVest
Materiaalwol met zijde
MerkMadiva
KeurmerkTessile e salute