Alleppo zeep met touw
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aleppo zeep met touw

Plak Aleppo zeep van 200 gram met een touw, op basis van olijfolie en laurierbesolie.

Ook beschikbaar in:
  • één maat

notifications_active Selecteer a.u.b. uw maat

€ 4,95 Inclusief belasting

€ 4,09 Exclusief belasting

Geen spaarpunten voor dit product.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Plak Aleppo zeep van 200 gram met een touw. De zeep bevat 5% laurierbesolie en is geschikt voor huis - tuin -en keukengebruik.

Aleppozeep wordt gemaakt van olijfolie en laurierbesolie, zonder chemische toevoegingen, zonder palmolie en zonder parfum. Aleppozeep is zacht voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid. Daardoor is de zeep ook veilig en zacht voor de babyhuid. Laurierbesolie is rijk aan vitamines en vetzuren. Bij een hoge concentratie helpt het zelfs acné proriasis of exzeem te verminderen.

In traditionele zeepketels wordt de zeep op een ambachtelijke manier geproduceerd. Daarna volgt een droogtijd van 9 maanden in de open lucht. Zo krijgt de zeep zijn karakteristieke bruine kleur. Het hart van de zeep blijft zacht en groen. De zeep is duurzaam, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en hypoallergeen. Aleppo zeep heet ook wel Cleopatra’s zeep omdat de zeep al sinds de oudheid gebruikt wordt.

  • Zacht voor de droge, gevoelige en geïrriteerde huid dankzij de olijfolie en laurierbesolie. Laurierbes heeft een ontsmettende werking die huidproblemen als psoriasis, eczeem en acné kan verlichten.
  • Milde reiniging, die uitdroging tegengaat.
  • Heerlijk en veilig als babyzeep.
  • Ook geschikt als shampoo.

Houdt motten weg uit de linnenkast.

Als je de zeep raspt maak je er je eigen wasmiddel mee.

Voor de droge en kwetsbare huid adviseren we de Aleppo zepen met hogere concentraties laurierbesolie.

Tadé
Tadé plak

TADÉ Pays du Levant is in Frankrijk de eerst en belangrijkste importeur van Savon d’Alep, sinds 1994 Tadé werkt al die al tijd samen met dezelfde meester zeepzieder in Syrië
Na 10 jaar conflict in Syrie is de zeepfabriek van Tadé in Aleppo in 2019 herbouwd. De aardbeving van 6 februari 2023 heeft de fabriek opnieuw in puin gelegd. Alle medewerkers van Tadé zijn gelukkig veilig en ongedeerd. Tadé blijft, ondanks de bijzonder complexe situatie in Syrië, haar verplichtingen nakomen. Tadé ondersteunt hiermee de burgers, de fabrikanten en haar zakenpartners. Dankzij hun voorraden en de beperkte productiemogelijkheden die er wél nog zijn, leven ze met een sprankje hoop en waardigheid.

Help Aleppo door de traditionele zeep te kopen en ontdek de unieke en helende eigenschappen van Aleppozeep voor je huid.