Wandelsokken, wol 60%, grijs (35-46)

Wandelsokken, deels wol, grijs.

Merk: Ivanhoe

€ 14,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Wandelsokken, deels wol, grijs. Wollen sokken zijn bij uitstek geschikt voor lange wandelingen. Wij hebben al een heleboel sokken uitgeprobeerd. Voor de echter wandelaar hebben we echter nog geen sok gevonden die voor het grootste gedeelte uit wol bestaat. Onze ervaring is: hoe groter het wolaandeel, hoe sneller de sokken slijten. Deze sokken zijn wat ons betreft het ultieme compromis. Het wolaandeel is nog meer dan de helft. De sokken hebben een prima pasvorm, een dikkere dempende zool en ventilatie stroken aan de bovenkant. Deze sokken kunnen gewoon op 40 graden gewassen worden.

Voor de maatkeuze: de sokken vallen ruim. Veel wandelplezier!

Materiaal: 60% wol, 38% polyamide en 2% lycra.

Merk: Ivanhoe, een Zweeds familiebedrijf sinds 1946, is gespecialiseerd in wol. Het heeft een lange traditie in de productie van sokken.
Wij zijn ook heel enthousiast over de ‘gekookte wol’ collectie van dit bedrijf. In Duitsland is deze versie bekender en heet daar “Wollwalk”, in het Engels “Loden”. Deze dikke en dichtere wol is waterafstotend en ideaal als tweede laag, over een wollen onderhemd. Bij veel kou en/of wind is dan alleen nog een winddichte laag nodig, zoals een regenjack.
Ivanhoe produceert ±90% van alle breisels in Gälstad, Zweden. De overige productie vindt plaats in partner bedrijven in Europa. De wol zelf komt uit Zuid-Amerika en is mulesing-vrij!

Kleurgrijs
Modelsokken of maillots
MerkIvanhoe