Aanbieding! Beenwarmers, wol, meigroen Bekijk groter

Beenwarmers, wol, meigroen

Beenwarmers van 100% biologische scheerwol, kleur meigroen.

Merk: Hirsch

€ 13,50

-€ 3,55

€ 9,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Beenwarmers van 100% biologische scheerwol, kleur meigroen. Aan de bovenkant hebben de beenwarmers een boord waar iets eleastiek in meegebreid is zodat ze goed blijven zitten. Aan de onderkant is ruimte voor rek om de warmers ook over de voet heen te trekken. Zacht en warm; keus uit verschillende kleuren. De lengte van de beenwarmers is 30 cm.

Materiaal: 100% biologische wol.
De wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel.

Merk: Hirsch is een Duits merk (sinds 1928) en is gecertificeerd voor de productie van biologische artikelen (GOTS). Het bedrijf heeft zich toegelegd op de productie van sokken, antislipsokken, wandelsokken, beenwarmers etc van puur natuurlijke materialen. Er komt geen kunststof aan te pas. De scheerwol komt van gecontroleerde biologisch gehouden schapen in Patagonië die gegarandeerd mulesing-vrij is. De dieren eten alleen biologische voeding en worden niet behandeld met pesticiden.
De sokbreimachines worden voor het grootste deel aangedreven met elektriciteit die opgewekt is met zonne-energie. Uitgangspunt van het bedrijf is, dat medewerkers partners zijn die erkenning en waardering verdienen die eerlijk betaald worden.
Wol kan tot een derde van zijn gewicht aan vocht opnemen waardoor de voeten niet snel nat aanvoelen. Als wol met zweet in aanraking komt, ontwikkelt zich een zuur milieu dat bacterie -en schimmelvorming en bovendien blaarvorming remt. Hirsch adviseert de sokken één dag te dragen en dan 2 dagen te laten luchten. Wassen hoeft slechts sporadisch. Alle sokken worden voorgewassen zodat de kans op krimp klein is.
De productie vindt volledig in Duitsland plaats.

Superwash: nee

Kleurblauw/groen
Modelsokken of maillots
Materiaal100% wol
MerkHirsch