Maillot, wol, petrol (80-146)

Kindermaillot van wol, kleur petrol. 

Merk: Safa


Ook beschikbaar in:

€ 19,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,30. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Kindermaillot van wol, kleur petrol. De maillot is gebreid in een mooie brede rib. Het elastiek kan vervangen of  ingekort worden indien nodig.Materiaal: 74% wol, 23 % polyamide, 3% lycra.

Merk:
Safa is een Noors familiebedrijf, opgericht in 1931. De fabriek ligt in een fabelachtige omgeving, 45 km van Bergen in een natuurlijk landschap van bossen, meren en fjorden. De oorspronkelijke focus van het bedrijf was op sokken. Inmiddels worden ook maillots en onderkleding geproduceerd. De nadruk ligt op functie en comfort. De lange ervaring levert een duurzaam, warm product met een goede pasvorm.
De gebruikte wol is niet biologisch. Verder zijn sokken het enige artikel waar we als Asterra een concessie doen in 100% natuurlijk. De toevoeging van een deel kunststof maakt de maillot duurzamer en verbetert de pasvorm.

Superwash:
ja

Kleurblauw/groen
Modelsokken of maillots
Materiaalwol met kunststof
MerkSafa
Superwashja