Broekje, wol, olijfgroen (36-46)

Dames slip van 100% biologische merinowol, kleur olijfgroen.

Merk: Dilling


Ook beschikbaar in:

€ 13,95

-€ 3,00

€ 10,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Dames slip van 100% biologische merinowol, kleur olijfgroen. De stof is gebreid in een rib. Dit maakt de stof heel rekbaar waardoor de slip zich feilloos voegt naar elke lichaamsvorm.

nord.png


Materiaal: 100% biologische merinowol, 4/2 rib.
De rekbare rib zorgt voor een ideale pasvorm. De wol ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling die ervoor zorgt dat de wol zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel behoudt de natuurlijke eigenschappen om te isoleren, vocht te absorberen en nare geurtjes tegen te gaan. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 190 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: nee

Heuphoogte: 
maat 36:   4,5 cm
maat 38:   5 cm
maat 40:   5,5 cm
maat 42:   6  cm
maat 44:   6,5 cm
maat 46:   7 cm


Kleurblauw/groen
Modelslip, boxer of bermuda
Materiaalwol 100%
MerkDilling
KeurmerkGOTS

Accessoires