Babydeken, wol, naturel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Babydeken, wol, naturel

Babydeken van 100% biologische wol, kleur naturel.

Merk: Disana

Ook beschikbaar in:

€ 43,95 Inclusief belasting

€ 36,32 Exclusief belasting

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 ster sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,80.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Babydeken van 100% biologische wol gebreid in ajourpatroon, kleur naturel. De deken is licht en tevens warm en omhullend. De wol zorgt voor een gelijkmatige warmte. De afmeting is 80 x 100 cm. Geschikt als wikkeldekentje.
Materiaal: 100% biologische merinowol.
De wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Merk: Disana is een Duits merk van het gelijknamige familiebedrijf met een lange traditie in milieu -en mensvriendelijke productie. Het gehele proces wordt uitgebreid getest en gemonitored op het gebied van: voorkomen van schadelijke stoffen in de garens, sociale omstandigheden en de omgeving in land van herkomst. Dat levert de hoogste biologische kwaliteit.
De schapen die de biologische wol leveren, leven in het uiterste zuiden van Zuid-Amerika, Patagonië, een plek met een ruig landschap en hoge besneeuwde bergtoppen waar de wind vrij spel heeft. Dit is het ultieme landschap voor een goede kwaliteit merinowol. De schapen hebben vee; vrije ruimte (2 schapen per hectare land) en worden alleen samengedreven om te scheren. De boeren werken rustig en professioneel om het stressniveau van de schapen zo laag mogelijk te houden. Na het scheren komen ze in een afgezet stuk waar ze dicht op elkaar staan. Dit om een thermische schok na het scheren te voorkomen. Daarna gaan ze terug de uitgestrekte velden in.
Alleen de fijnste wol is zacht genoeg voor de Disana baby -en kinderartikelen. In Zuid-Amerika vindt geen mulesing plaats. Vanwege de harde wind zijn er geen infecties met de vliegensoort die mulesing in andere gebieden nodig maakt.
De garens en kleding worden geproduceerd in Duitsland.

Superwash: nee

Disana
Di 5111 111
Model
overige modellen
Materiaal
wol 100%
Merk
Disana
Keurmerk
IVN-best
Kleur
naturel