Shirt lange mouw, wol, winterster

Kindershirt lange mouw van 100% wol, kleur marineblauw met warm rood en wintersterren, gebreid in jaquard. 

Merk: Joha

€ 29,95

-€ 10,00

€ 19,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Kindershirt lange mouw van 100% wol, kleur marineblauw met warm rood en wintersterren, gebreid in jaquard. Door de manier van breien is het shirt wat dikker; de extra luchtlaagjes houden de warmte goed vast.

nord.png


Materiaal:
100% merinowollen jaquard.
De wol mag in de wasmachine gewassen worden op 40
°C en met een wolwasmiddel. Het artikel blijft langer mooi als het gewassen wordt op een wolwasprogramma.

Merk:
Joha is een Deens bedrijf met ruim 50 jaar ervaring (sinds 1963) in wol en duurzame productie. Kwaliteit van de materialen staat hoog in het vaandel, net als een goed pasvorm en mooi design. Vanaf het begin is aandacht geweest voor milieuvriendelijke productiemethoden.
Hoewel de wol veelal niet biologisch is, is de belasting van het milieu zo laag mogelijk. De wol voldoet dan ook aan de voorwaarden van het “Nordic ecolabel”. Bovendien zijn de artikelen van Joha zeer slijtvast. Daardoor hoeven ze minder vaak vervangen te worden: minder afval en duurzaam!
De wol krijgt een superwashbehandeling waardoor de artikelen op 40
°C gewassen kunnen worden. Ook als het artikel een keer per ongeluk bij de verkeerde was terecht komt, zal het niet krimpen en blijft de vorm behouden. Deze behandeling, waarbij chloor gebruikt wordt, gebeurt in een gesloten systeem zodat het chloor niet in het milieu terecht komt. De wol is mulesing vrij!
De productie vindt plaats in het westen van Oekraïne; de werknemers krijgen een eerlijke beloning en werken in een veilige omgeving.

Superwash:
ja

Kleuroverige kleuren
Modelshirt lange mouw
Materiaal100% wol
MerkJoha
KeurmerkNordic ecolabel

Accessoires