Shirt korte mouw, wol, blauw (36-46)

Damesshirt korte mouw van 100% extra fijne merinowol, kleur donkerblauw.

Merk: Dilling

€ 42,50incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 8 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 8 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,80. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Damesshirt korte mouw van 100% extra fijne merinowol, kleur donkerblauw. Het shirt is bijzonder geschikt voor sportieve activiteiten door de mooie pasvorm en het ontbreken van naden op de schouder. De extra dunne draad zorgt voor een zachter product met een dichtere structuur. Dat maakt deze wol ook duurder dan de basic artikelen. Zelfs bij een vochtigheidsgraad van 33% voelt de wol nog droog aan. De merinowol reguleert de lichaamstemperatuur, of je nu binnen of buiten bent en dat maakt dit tot een perfect kledingstuk voor het elk jaargetijde.

Materiaal: 100% extra fijne merinowol.
Deze wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30 graden en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 190 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen.

Superwash: ja

Kleurblauw/groen
Modelshirt korte mouw
Materiaal100% wol
MerkDilling