Shirt lange mouw, merinowol/zijde/katoen, grijs

Heren shirt lange mouw van 35% biologische wol, 15% zijde en 45% biologische katoen, de kleur is grijs (zwart en wit gemeleerd).

Merk: Hocosa

€ 35,00

-€ 5,05

€ 29,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Heren shirt lange mouw van 35% biologische wol, 15% zijde en 45% biologische katoen, de kleur is grijs (zwart en wit gemeleerd).
Dit shirt past bij de lange onderbroek van hetzelfde materiaal.

De lengtes van dit shirt: maat S = 65 cm, M = 69 cm, L = 72 cm, XL = 75 cm.
Materiaal: 45% biologische katoen, 35% biologische merinowol en 15% zijde.

Wol heeft een zelfreinigende eigenschap en hoeft daarom minder vaak gewassen te worden: hang het artikel voor het open raam, hoe vochtiger hoe beter.

Zijde maakt het materiaal zachter, dunner en geeft een mooie glans aan de stof. Net als wol, helpt zijde om de lichaamstemperatuur te reguleren; het verwarmt bij kou en verkoelt bij warmte.


Het artikel mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
190 gram/m² 

Merk:
De artikelen van Hocosa (sinds 1857) worden geproduceerd in het Italiaanse deel van Zwitserland. Het bedrijf is GOTS gecertificeerd en lid van IVN Duitsland. De eisen die gesteld worden aan grondstoffen, milieu, diervriendelijkheid en arbeidsomstandigheden zijn hoog. De dieren worden met de hand geschoren en zijn vrij van pesticiden. De dieren krijgen meer ruimte dan bij gangbare landbouw, hoorns en staarten worden behouden. De wol is biologisch, onbehandeld, zacht en heerlijk warm én mulesing vrij! De kleurstoffen die gebruikt worden bevatten geen zware metalen en formaldehyden.

Superwash:
nee

Kleurgrijs
Modelshirt lange mouw
Materiaal wol 35% met zijde 20% en katoen 45%
MerkHocosa
KeurmerkGOTS