Romper lange mouw, wol, roest

Babyromper lange mouw van 100% biologische merinowol, kleur roest.

Merk: Dilling

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Ook beschikbaar in:

€ 19,50

-€ 5,00

€ 14,50incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Babyromper lange mouw van 100% biologische merinowol, kleur roest-roodbruin.
Door de goede pasvorm ondersteunt deze merinowollen romper uw (klein)kind perfect bij het spelen en slapen. De merinowol verwarmt en reguleert de lichaamstemperatuur. In combinatie met de bijpassende legging, biedt het optimale bescherming en voelt het kind zich dag en nacht behaaglijk. 

 nord.png

Materiaal: 100% biologische merinowol, 1/1 rib
De wol rekt tijdens het dragen en krijgt na het wassen weer de oorspronkelijke vorm terug. Omdat de biologische wol onbehandeld is, moet het extra voorzichtig gewassen worden. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet lang weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit: 200 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: neeKleurrood/roze/paars
Modelromper
Materiaalwol 100%
MerkDilling
KeurmerkNordic ecolabel

Accessoires