Aanbieding! Romper lange mouw, wol/zijde, koraalrood (62-92) Bekijk groter

Romper lange mouw, wol/zijde, koraalrood (62-92)

Babyromper van 70% biologische merinowol wol en 30% zijde, kleur koraalrood met een naturel streepje.

Merk: Hocosa


Ook beschikbaar in:

€ 27,50

-25%

€ 20,62incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Babyromper van 70% biologische merinowol wol en 30% zijde, kleur koraalrood met een naturel streepje. Wol met zijde vormt een heerlijke combi voor de tere babyhuid. Het is zacht en ademend; wetenschappelijk onderzoek toont aan dat baby's rustiger slapen als ze door wol omhuld worden. De natuurlijke materialen zorgen voor een constante lichaamstemperatuur.


Materiaal:
 70% biologische merinowol en 30% zijde.


Wol heeft een zelfreinigende eigenschap en hoeft daarom minder vaak gewassen te worden: hang het artikel voor het open raam, hoe vochtiger hoe beter.

Zijde maakt het materiaal zachter, dunner en geeft een mooie glans aan de stof. Net als wol, helpt zijde om de lichaamstemperatuur te reguleren; het verwarmt bij kou en verkoelt bij warmte.
De wol-zijde artikelen mogen voorzichtig gewassen worden in de wasmachine op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
175 gram/m²

Merk:
De artikelen van Hocosa (sinds 1857) worden geproduceerd in het Italiaanse deel van Zwitserland. Het bedrijf is GOTS gecertificeerd en lid van IVN Duitsland. De eisen die gesteld worden aan grondstoffen, milieu, diervriendelijkheid en arbeidsomstandigheden zijn hoog. De dieren worden met de hand geschoren en zijn vrij van pesticiden. De dieren krijgen meer ruimte dan bij gangbare landbouw, hoorns en staarten worden behouden. De wol is biologisch, onbehandeld, zacht en heerlijk warm én mulesing vrij! De kleurstoffen die gebruikt worden bevatten geen zware metalen en formaldehyden.

Superwash:
nee

Kleurrood/roze/paars
Modelromper
Materiaalwol 70% en zijde 30%
MerkHocosa
KeurmerkGOTS

Accessoires