Romper lange mouw, wol/zijde, rosewood (50-92)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-40%

Romper lange mouw, wol/zijde, rosewood

Romper lange mouw van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur rosewood met grijs accent.

Ook beschikbaar in:
  • 74/80

notifications_active Selecteer a.u.b. uw maat

€ 17,40 Inclusief belasting

€ 14,38 Exclusief belasting

€ 29,00 -40%

Geen spaarpunten voor dit product omdat er al een korting is.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Romper lange mouw van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur rosewood met grijs accent aan hals -en beenopening.  De romper heeft twee drukkers aan de onderkant en een envelop hals zodat het makkelijk over het hoofdje past; je kunt de romper zelfs van boven naar beneden uitrekken. De bijpassende legging maakt het setje compleet.

Cosilana
C 71053 564
Model
romper
Materiaal
wol 70% en zijde 30%
Merk
Cosilana
Keurmerk
GOTS
Kleur
rood/roze/paars

Materiaal: 70% biologische merinowol en 30% zijde. Wol met zijde geeft een heerlijk zacht materiaal dat een streling is voor de huid; uitermate geschikt voor tere baby- en kinderhuid. De tops zijn rondgebreid en hebben geen zijnaden.
Dit artikel mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Superwash: nee

Cosilana is een Duits bedrijf dat vanaf de oprichting het doel heeft om milieuvriendelijk te produceren. De wol die bij Cosilana verwerkt wordt, moet aan strenge ecologische voorwaarden voldoen. De biologische merinowol komt uit Zuid-Amerika van schapen die veel leefruimte hebben en in een natuurlijke omgeving leven. Ze grazen op natuurlijke weiden waar geen kunstmest en pesticiden gebruikt worden. Bij de verwerking van de wol mogen ook geen chemische hulpmiddelen gebruikt worden.
Onze huid is ons grootste orgaan; Cosilana draagt ertoe bij onze huid te beschermen en gezond te houden. Alle artikelen zijn GOTS gecertificeerd. De productie vindt plaats in Zuid-Duitsland, met eerlijke omstandigheden en beloning voor de werknemers.
Bij de productie van kleding ontstaan stofresten. Ook hierop heeft Cosilana een antwoord gevonden: textiel ontwerpster Ute Ketelhake gebruikt de stofresten om tapijten te maken. Ze ontving hiervoor de “Eco-Design Bundespreis”.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in