Beenwarmers, wol, anthraciet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Beenwarmers, wol, anthraciet

Beenwarmers van 100% biologische scheerwol, kleur anthraciet grijs.

Ook beschikbaar in:
  • one size

notifications_active Selecteer a.u.b. uw maat

€ 18,95 Inclusief belasting

€ 15,66 Exclusief belasting

Geen spaarpunten voor dit product.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Beenwarmers van 100% biologische scheerwol, kleur anthraciet grijs. Aan de bovenkant hebben de beenwarmers een boord waar iets elastiek in meegebreid is zodat ze goed blijven zitten. Aan de onderkant is ruimte voor rek om de warmers ook over de voet heen te trekken. Zacht en warm; keus uit verschillende kleuren voor de beste combi met je kleding. De lengte van de beenwarmers is 45 cm.

Hirsch
Hi 033 12
Model
sokken of maillots
Materiaal
wol 100%
Merk
Hirsch
Kleur
grijs

Wol kan tot een derde van zijn gewicht aan vocht opnemen waardoor de voeten niet snel nat aanvoelen. Als wol met zweet in aanraking komt, ontwikkelt zich een zuur milieu dat bacterie -en schimmelvorming en bovendien blaarvorming remt. Hirsch adviseert de sokken één dag te dragen en dan 2 dagen te laten luchten. Wassen hoeft slechts sporadisch. Alle sokken worden voorgewassen zodat de kans op krimp klein is.
De productie vindt volledig in Duitsland plaats.

De wollen sokken van Hirsch zijn van 100% wol gemaakt. De slijtage gaat sneller dan bij sokken waar wat kunststof bijgevoegd is. De dikke wollen sokken uit ons assortiment zijn daardoor vooral geschikt als huissok. De beenwarmers zijn minder kwetsbaar voor slijtage en kunnen de hele dag gedragen worden om de onderbenen en enkels warm te houden.

Superwash: nee

Hirsch is een Duits merk (sinds 1928) en is gecertificeerd voor de productie van biologische artikelen (GOTS). Het bedrijf heeft zich toegelegd op de productie van sokken, antislipsokken, wandelsokken, beenwarmers etc van puur natuurlijke materialen. Er komt geen kunststof aan te pas. De scheerwol komt van gecontroleerde biologisch gehouden schapen in Patagonië die gegarandeerd mulesing-vrij is. De dieren eten alleen biologische voeding en worden niet behandeld met pesticiden.
De sokbreimachines worden voor het grootste deel aangedreven met elektriciteit die opgewekt is met zonne-energie. Uitgangspunt van het bedrijf is, dat medewerkers partners zijn die erkenning en waardering verdienen die eerlijk betaald worden.