wasmiddel voor wol en zijde, 100 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-20%

wasmiddel voor wol en zijde

Wolwasmiddel voor handwas of machinewas.

LET OP: omdat het flesje niet door de brievenbus past, sturen we het wasmiddel alleen mee als u ook één of meer andere artikelen bij ons bestelt!

  • Grapefruit 100 ml

notifications_active Selecteer a.u.b. uw maat

€ 3,80 Inclusief belasting

€ 3,14 Exclusief belasting

€ 4,75 -20%

Geen spaarpunten voor dit product omdat er al een korting is.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Wolwasmiddel voor handwas of machinewas.

Het wolwasmiddel van Eucalan is geschikt voor alle wol en fijne was. Het is mild voor huid en materiaal en is milieuvriendelijk. Het wasmiddel is verrijkt met lanoline. Lanoline is wolvet; het verzorgt de wolvezel en maakt het artikel heerlijk zacht. Het is 100% biologisch afbreekbaar. De toevoeging van etherische olie zorgt voor een heerlijke frisse geur na het wassen: eucalyptus, lavendel of grapefruit. De eerste twee geuren geven tevens een natuurlijke bescherming tegen motten.

Handwas:
voeg 5 ml eucalan toe aan 4 liter handwarm water. Leg uw was in het water en laat even weken (niet langer dan 20 minuten, dat maakt de natuurlijke vezels kwetsbaar). Dan het artikel zachtjes kneden zodat de vezels het water en wasmiddel goed opnemen. Uitspoelen is niet nodig! Knijp het overtollige water er voorzichtig uit (niet wringen). Laat het artikel plat drogen (bijvoorbeeld op een droge schone handdoek) en niet in directe zon of bij warmtebron.

Machinewas:
Doe de artikelen in de wastrommel en kies alleen het spoelprogramma. Doe het wasmiddel (15-30 ml) in het wasverzachtersbakje! Niet centrifugeren of alleen op laag toerental. Voor drogen, zie bij handwas.

LET OP: omdat de fles niet door de brievenbus past, sturen we het wasmiddel alleen mee als u ook één of meer andere artikelen bij ons bestelt!

Eu wasmiddel