wasmiddel voor wol en zijde

Wolwasmiddel voor handwas of machinewas.

LET OP: omdat het flesje niet door de brievenbus past, sturen we het wasmiddel alleen mee als u ook één of meer andere artikelen bij ons bestelt!

€ 4,75incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Wolwasmiddel voor handwas of machinewas.

Het wolwasmiddel van Eucalan is geschikt voor alle wol en fijne was. Het is mild voor huid en materiaal en is milieuvriendelijk. Het wasmiddel is verrijkt met lanoline. Lanoline is wolvet; het verzorgt de wolvezel en maakt het artikel heerlijk zacht. Het is 100% biologisch afbreekbaar. De toevoeging van etherische olie zorgt voor een heerlijke frisse geur na het wassen: eucalyptus, lavendel of grapefruit. De eerste twee geuren geven tevens een natuurlijke bescherming tegen motten.

Handwas:
voeg 5 ml eucalan toe aan 4 liter handwarm water. Leg uw was in het water en laat even weken (niet langer dan 20 minuten, dat maakt de natuurlijke vezels kwetsbaar). Dan het artikel zachtjes kneden zodat de vezels het water en wasmiddel goed opnemen. Uitspoelen is niet nodig! Knijp het overtollige water er voorzichtig uit (niet wringen). Laat het artikel plat drogen (bijvoorbeeld op een droge schone handdoek) en niet in directe zon of bij warmtebron.

Machinewas:
Doe de artikelen in de wastrommel en kies alleen het spoelprogramma. Doe het wasmiddel (15-30 ml) in het wasverzachtersbakje! Niet centrifugeren of alleen op laag toerental. Voor drogen, zie bij handwas.

LET OP: omdat de fles niet door de brievenbus past, sturen we het wasmiddel alleen mee als u ook één of meer andere artikelen bij ons bestelt!