Wanten, merinowol, ster (one size)

Dameswanten van 100% merinowol, kleur grijs gemeleerd met ster.

Merk: Safa

€ 26,50incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 5 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,50. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Dameswanten van 100% merinowol, kleur grijs gemeleerd met ster. De binnenkant is opgeruwd zodat je een heerlijk warme wolfleece hebt. Warm en comfy.Materiaal:
100% merinowol.
De wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Merk:
 Safa is een Noors familiebedrijf, opgericht in 1931. De fabriek ligt in een fabelachtige omgeving, 45 km van Bergen in een natuurlijk landschap van bossen, meren en fjorden. De oorspronkelijke focus van het bedrijf was op sokken. Inmiddels worden ook maillots en onderkleding geproduceerd. De nadruk ligt op functie en comfort. De lange ervaring levert een duurzaam, warm product met een goede pasvorm.
De gebruikte wol is niet biologisch. 

Superwash:
 ja

Kleurgrijs
Modelmutsen, sjaals en handschoenen
Materiaalwol 100%
MerkSafa
KeurmerkOekotex 100