Polswarmers, wol, nachtblauw

Polswarmers van 100% biologische wol, kleur nachtblauw melange.

Merk: Flomax

€ 34,90incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 6 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 6 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,60. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Polswarmers van 100% biologische wol, kleur nachtblauw melange. Gebreid in een stijlvol ajourpatroon. Niet alleen voor koude dagen buiten maar ook fijn als je lang achter de computer werkt of voor pianisten. De lengte is 25 cm.Materiaal: 100% biologische merinoscheerwol. Het is een grovere wol dan de wol die voor onderkleding gebruikt wordt. Wol hoeft niet vaak gewassen te worden; laat het liever luchten voor het open raam. De enkele keer dat je wel wast: alleen op de hand. Gebruik lauwwarm water met een speciaal wolwasmiddel, laat niet lang weken, niet kneden en zorg dat het spoelwater even warm is als het waswater!

Merk: Flomax is een Duits merk dat uitsluitend materialen van biologische kwaliteit gebruikt voor een kleurrijke collectie sjaals, polswarmers, truien, jurken en vesten. Het hele productieproces vindt plaats binnen een cirkel van 35 km van Gächingen in Swabia, Zuid-Duitsland. De producten zijn dus 100% ‘made in Germany”. De ontwerpen van de kleding zijn van de hand van de ontwerpster en oprichter van Flomax: Veronica Kraiser. De unieke stijl in natuurmode wordt gekenmerkt door: strepen en jaquard, een klassieke snit en harmonische kleurpaletten.
De wol en het productieproces zijn GOTS en IVN-best gecertificeerd. Dat is de hoogste certificering die er voor schapenwol verkrijgbaar is.

Superwash: nee

Kleurblauw/groen
Modelmutsen, sjaals en handschoenen
Materiaalwol 100%
MerkFlomax
KeurmerkIVN-best

Accessoires