Nieuw Nekwarmer, wol/zijde, olijf (één maat) Bekijk groter

Nekwarmer, wol/zijde, olijf (één maat)

Tube sjaal of nekwarmer van 70% biologische merinowol en 30% zijde, olijfgroen.

Merk: der Engel


Ook beschikbaar in:

€ 13,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Tube sjaal of nekwarmer van 70% biologische merinowol en 30% zijde, olijfgroen. De dunne zachte stof draagt heel aangenaam. Je kunt hem dragen onder een jas maar ook overdag voor een beetje extra omhulling aan de hals. Bij kou trek je hem over je hoofd om ook de oren warm te houden.

Platliggend zijn de afmetingen: 36 cm lang en 21 cm breed. De sjaal is rondgebreid dus zonder zijnaden.


Materiaal:
70% biologische merinowol en 30% zijde.

De zijde maakt het materiaal zachter, dunner en geeft een mooie glans aan de stof. Net als wol, helpt zijde om de lichaamstemperatuur te reguleren; het verwarmt bij kou en verkoelt bij warmte.
De wol-zijde artikelen mogen voorzichtig gewassen worden in de wasmachine op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
180 gram/m²

Merk:
Het merk ”Der Engel” komt van een Duits familiebedrijf dat opgericht werd in de 30-er jaren van de vorige eeuw. Sinds 1982 richt het bedrijf zich op natuurlijke en verantwoordde materialen. Alle verfstoffen die gebruikt worden zijn vrij van zware metalen en schadelijke AZO-kleurstoffen. Alle middelen die gebruikt worden bij de verwerking van de materialen moeten biologisch afbreekbaar zijn en mogen geenvervuiling veroorzaken van aarde, water en lucht. De filosofie van het bedrijf: “klanten voorzien van hoog-kwalitatieve, ecologisch vriendelijke feel-good producten die wij kunnen verkopen en zij kunnen kopen met een schoon geweten en uit overtuiging”. Daar horen ook veilige en eerlijke omstandigheden voor werknemers bij, gedurende het hele productieproces. Al het ondergoed van Der Engel is geproduceerd in Duitsland en voldoet aan de hoogste ecologische en sociale criteria.
De wol komt van merinoschapen in hun natuurlijke leefomgeving. Ze worden biologisch gehouden en hebben daardoor een gezond en stress-vrij leven. Het gebruik van pesticiden is verboden op weiden en dieren. Alle wol is mulesing vrij!

Superwash:
nee

Kleurblauw/groen
Modelmutsen en sjaals
Materiaalwol met zijde
Merkder Engel
KeurmerkGOTS