Aanbieding! Nekwarmer, wol/zijde, blauw (1-14 jaar) Bekijk groter

Nekwarmer, wol/zijde, bergbron blauw (1-14 jaar)

Nekwarmer van 85% wol en 15% zijde, kleur bergbron blauw.

Merk: Joha

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Ook beschikbaar in:

€ 16,95

-€ 4,45

€ 12,50incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Nekwarmer van 85% wol en 15% zijde, kleur bergbron blauw. De toevoeging van zijde maakt de nekwarmer extra zacht en soepel.  Gebreid in een lichte ribbel en daardoor heel rekbaar. Draag de band op velerlei manieren: lekker warm als sjaal, als oorwarmer of haarband.

Oekotex JOHA.jpg


Materiaal: 85% merinowol en 15% zijde.
De wol mag in de wasmachine gewassen worden op 40
°C en met een wolwasmiddel. Het artikel blijft langer mooi als het gewassen wordt op een wolwasprogramma.

Merk:
Joha is een Deens bedrijf met ruim 50 jaar ervaring (sinds 1963) in wol en duurzame productie. Kwaliteit van de materialen staat hoog in het vaandel, net als een goed pasvorm en mooi design. Vanaf het begin is aandacht geweest voor milieuvriendelijke productiemethoden.
Hoewel de wol veelal niet biologisch is, is de belasting van het milieu zo laag mogelijk. De wol voldoet dan ook aan de strengste voorwaarden van het “Oeko-tex standaard 100” keurmerk. Bovendien zijn de artikelen van Joha zeer slijtvast. Daardoor hoeven ze minder vaak vervangen te worden: minder afval en duurzaam!
De wol krijgt een superwashbehandeling waardoor de artikelen op 40
°C gewassen kunnen worden. Ook als het artikel een keer per ongeluk bij de verkeerde was terecht komt, zal het niet krimpen en blijft de vorm behouden. Deze behandeling, waarbij chloor gebruikt wordt, gebeurt in een gesloten systeem zodat het chloor niet in het milieu terecht komt. De wol is mulesing vrij!
De productie vindt plaats in het westen van Oekraïne; de werknemers krijgen een eerlijke beloning en werken in een veilige omgeving.

Superwash:
ja

Kleurblauw/groen
Modelmutsen, sjaals en handschoenen
Materiaal wol 85% en zijde 15%
MerkJoha
KeurmerkOekotex 100
Superwashja