Mutsje, wolfleece, riet (50-68)

Babymutsje van 100% biologische merinowolfleece, kleur riet melange.

Merk: Der Engel


Ook beschikbaar in:

€ 14,50incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,20. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Babymutsje van 100% biologische merinowolfleece, kleur riet melange. Zachter dan zacht en zalig warm. De koordjes zijn lang: wil je het mutsje veilig strikken, doe de lintjes dan gekruist voorlangs, onder de armen door naar achter en strik het mutsje op de rug.

Materiaal: 100% biologische merinowolfleece
De artikelen mogen voorzichtig gewassen worden in de wasmachine op een koud wolwasprogramma
en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Merk:
Het merk ”Der Engel” komt van een Duits familiebedrijf dat opgericht werd in de 30-er jaren van de vorige eeuw. Sinds 1982 richt het bedrijf zich op natuurlijke en verantwoordde materialen. Alle verfstoffen die gebruikt worden zijn vrij van zware metalen en schadelijke AZO-kleurstoffen. Alle middelen die gebruikt worden bij de verwerking van de materialen moeten biologisch afbreekbaar zijn en mogen geen vervuiling veroorzaken van aarde, water en lucht. De filosofie van het bedrijf: “klanten voorzien van hoog-kwalitatieve, ecologisch vriendelijke feel-good producten die wij kunnen verkopen en zij kunnen kopen met een schoon geweten en uit overtuiging”. Daar horen ook veilige en eerlijke omstandigheden voor werknemers bij, gedurende het hele productieproces. Al het ondergoed van Der Engel is geproduceerd in Duitsland en voldoet aan de hoogste ecologische en sociale criteria.
De wol komt van merinoschapen in hun natuurlijke leefomgeving. Ze worden biologisch gehouden en hebben daardoor een gezond en stress-vrij leven. Het gebruik van pesticiden is verboden op weiden en dieren. Alle wol is mulesing vrij!

Superwash:
nee

Kleurblauw/groen
Modelmutsen, sjaals en handschoenen
Materiaalwol 100%
Merkder Engel
KeurmerkGOTS

Accessoires