Bivakmuts, wol, zinnia

Bivakmuts van 100% biologische merinowol, kleur zinnia geel. 

Merk: Dilling


Ook beschikbaar in:

€ 14,50

-€ 6,00

€ 8,50incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Bivakmuts van 100% biologische merinowol, kleur zinnia warm geel. De muts houdt hoofd en hals warm; kan zo gedragen worden of onder de capuchon of fietshelm.

nord.png

Materiaal: 100% biologische merinowol, 8/1 rib.
De rekbare rib zorgt voor een ideale pasvorm. De wol ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling die ervoor zorgt dat de wol zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel behoudt de natuurlijke eigenschappen om te isoleren, vocht te absorberen en nare geurtjes tegen te gaan. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 200 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: nee

Kleurbruin/geel/oranje
Modelmutsen, sjaals en handschoenen
Materiaalwol 100%
MerkDilling
KeurmerkNordic ecolabel

Accessoires