Legging, wol, nachtblauw

Dameslegging van 100% biologische merinowol, kleur nachtblauw.

Merk: Dilling

€ 34,95

-€ 5,00

€ 29,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Dameslegging van 100% biologische merinowol wol, kleur nachtblauw. De biologische merinowol reguleert de lichaamstemperatuur en houdt het onderlijf aangenaam warm. De stof is gebreid in een brede ribbel voor extra rekbaarheid. Let op, deze legging valt klein. Bij twijfel, kies dan de grotere maat.

 nord.png

Materiaal: 100% biologische merinowol, 4/2 rib.
De rekbare rib zorgt voor een ideale pasvorm. De wol ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling die ervoor zorgt dat de wol zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel behoudt de natuurlijke eigenschappen om te isoleren, vocht te absorberen en nare geurtjes tegen te gaan. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30 graden en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 190 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: nee

Kleurblauw/groen
Modellegging
Materiaal100% wol
MerkDilling
KeurmerkGOTS

Accessoires