Hipster, wol, burlwood

Kinderhipster van 100% wol, kleur burlwood bruin.

Merk: Dilling

€ 8,95

-€ 2,45

€ 6,50incl. BTW

In prijs verlaagd!

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Kinderhipster van 100% wol, kleur burlwood bruin. De kleur is een poederachtig bruin met een zweem van roze. De stof is gebreid in een brede 8/1 rib; daardoor is het extra rekbaar.

 nord.png

Materiaal: 100% biologische merinowol, 8/1 rib.
De geribde wol ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling die ervoor zorgt dat de wol zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel behoudt de natuurlijke eigenschappen om te isoleren, vocht te absorberen en nare geurtjes tegen te gaan. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30 graden en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 220 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië en is vrij van mulesing. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen.

Superwash: nee

Kleurbruin/geel
Modelslip, boxer of bermuda
Materiaal100% wol
MerkDilling
KeurmerkNordic ecolabel

Accessoires