Aanbieding! Bermuda, wol, blauw (92-140) Bekijk groter

Bermuda, wol, blauw

kinderbermuda van 100% biologische merinowol, kleur blauw.

Merk: Hocosa

€ 15,00

-50%

€ 7,50incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


kinderbermuda van 100% biologische merinowol, kleur blauw. Houdt billen en bovenbenen warm; helpt blaasontsteking voorkomen. Materiaal: 100% biologische merinowol.


Wol heeft een zelfreinigende eigenschap en hoeft daarom minder vaak gewassen te worden: hang het artikel voor het open raam, hoe vochtiger hoe beter.


De wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
190 gram/m² 

Merk:
De artikelen van Hocosa (sinds 1857) worden geproduceerd in het Italiaanse deel van Zwitserland. Het bedrijf is GOTS gecertificeerd en lid van IVN Duitsland. De eisen die gesteld worden aan grondstoffen, milieu, diervriendelijkheid en arbeidsomstandigheden zijn hoog. De dieren worden met de hand geschoren en zijn vrij van pesticiden. De dieren krijgen meer ruimte dan bij gangbare landbouw, hoorns en staarten worden behouden. De wol is biologisch, onbehandeld, zacht en heerlijk warm én mulesing vrij! De kleurstoffen die gebruikt worden bevatten geen zware metalen en formaldehyden.

Superwash:
nee

Kleurblauw/groen
Modelslip, boxer of bermuda
Materiaal100% wol
MerkHocosa
KeurmerkGOTS

Accessoires