Legging, wol/zijde, coral pink (50-80)

Legging met omslag van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur coral pink.

Merk: Cosilana


Ook beschikbaar in:

€ 21,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 4 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 4 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,40. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Legging met omslagboord van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur coral pink. De brede boorden zijn van dubbele stof zodat je bij het omslaan geen naden ziet. Zo gaat de legging extra lang mee; de gegeven maat is de maat die je hebt als de boorden omgeslagen zijn. De bijpassende romper maakt het setje compleet.
Materiaal: 70% biologische merinowol en 30% zijde
Dit artikel mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Merk:
Cosilana is een Duits bedrijf dat vanaf de oprichting het doel heeft om milieuvriendelijk te produceren. De wol die bij Cosilana verwerkt wordt, moet aan strenge ecologische voorwaarden voldoen. De biologische merinowol komt uit Zuid-Amerika van schapen die veel leefruimte hebben en in een natuurlijke omgeving leven. Ze grazen op natuurlijke weiden waar geen kunstmest en pesticiden gebruikt worden. Bij de verwerking van de wol mogen ook geen chemische hulpmiddelen gebruikt worden.
Onze huid is ons grootste orgaan; Cosilana draagt ertoe bij onze huid te beschermen en gezond te houden. Alle artikelen zijn GOTS gecertificeerd. De productie vindt plaats in Zuid-Duitsland, met eerlijke omstandigheden en beloning voor de werknemers.
Bij de productie van kleding ontstaan stofresten. Ook hierop heeft Cosilana een antwoord gevonden: textiel ontwerpster Ute Ketelhake gebruikt de stofresten om tapijten te maken. Ze ontving hiervoor de “Eco-Design Bundespreis”.

Superwash:
nee

Kleurrood/roze/paars
Modelromper
Materiaalwol 70% en zijde 30%
MerkCosilana
KeurmerkGOTS

Accessoires