Legging, wol, hemelsblauw (56-92)

Babylegging van 100% biologische merinowol, kleur hemelsblauw.

Merk: Dilling


Ook beschikbaar in:

€ 14,50

-€ 2,00

€ 12,50incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Babylegging van 100% biologische merinowol, kleur hemelsblauw.
Deze mooie baby legging van de fijnste biologische merinowol, verwarmt je baby gedurende het koude seizoen en reguleert de lichaamstemperatuur. Een gelijkmatige lichaamstemperatuur geeft een gevoel van welbehagen, of het nu bij het spelen of het slapen is. Zelfs bij een vochtigheidspercentage tot 33% voelt de merinowol niet nat aan en is daarom perfect als babykleding. 

nord.png


Materiaal: 
100% biologische merinowol, 1/1 rib
De wol rekt tijdens het dragen en krijgt na het wassen weer de oorspronkelijke vorm terug. Omdat de biologische wol onbehandeld
is, moet het extra voorzichtig gewassen worden. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30 °C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet lang weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit: 200 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: nee

 


Kleurblauw/groen
Modellegging
Materiaalwol 100%
MerkDilling
KeurmerkNordic ecolabel

Accessoires