Aanbieding! Jumpsuit, wol, moroccan blue (60-90) Bekijk groter

Jumpsuit, wol, moroccan blue

Jumpsuit van 100% merinowol, kleur moroccan blue.

Merk: Joha


Ook beschikbaar in:

€ 34,95

-€ 10,00

€ 24,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Jumpsuit van 100% merinowol, kleur moroccan blue. Door de lange boorden aan de beenpijpen kan het pak lang mee. Deze boord kan ook omgeslagen worden zodat de voetjes warm blijven. Sluitdrukkertjes aan de voorkant en langs één been voor makkelijke verschoning. Een praktisch pak voor dag en nacht. Dit is een Limited Edition.

Oekotex JOHA.jpg


Materiaal: 100% merinowol.
De wol mag in de wasmachine gewassen worden op 40
°C en met een wolwasmiddel. Het artikel blijft langer mooi als het gewassen wordt op een wolwasprogramma.

Merk: Joha is een Deens bedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring (sinds 1963) in wol en duurzame productie. Kwaliteit van de materialen staat hoog in het vaandel, net als een goed pasvorm en mooi design. Vanaf het begin is aandacht geweest voor milieuvriendelijke productiemethoden.
Hoewel de wol veelal niet biologisch is, is de belasting van het milieu zo laag mogelijk. De wol voldoet dan ook aan de strengste voorwaarden van het “Oeko-tex standaard 100” keurmerk. Bovendien zijn de artikelen van Joha zeer slijtvast. Daardoor hoeven ze minder vaak vervangen te worden: minder afval en duurzaam!
De wol krijgt een superwashbehandeling waardoor de artikelen op 40
°C gewassen kunnen worden. Ook als het artikel een keer per ongeluk bij de verkeerde was terecht komt, zal het niet krimpen en blijft de vorm behouden. Deze behandeling, waarbij chloor gebruikt wordt, gebeurt in een gesloten systeem zodat het chloor niet in het milieu terecht komt. De wol is mulesing vrij!
De productie vindt plaats in het westen van Oekraïne; de werknemers krijgen een eerlijke beloning en werken in een veilige omgeving.

Superwash:
ja
Kleurblauw/groen
Modeljumpsuit
Materiaalwol 100%
MerkJoha
KeurmerkEuropees ecolabel
Superwashja

Accessoires