Vestjasje, wol/linnen, gemeleerd

Heren jasje van 65% wol en 35% linnen, kleur zout en peper.

Merk: Living Crafts

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

€ 129,95

-€ 50,00

€ 79,95incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Heren jasje van 65% wol en 35% linnen, kleur zout en peper. Dit is een echte must-have voor de heren: casual of een nettere look, beide is mogelijk met dit soepele hippe vestjasje. Het draagt comfortabel door de gebreide, rekbare stof; is warm en ademend door de bijzondere samenstelling van de materialen.
Materiaal: 65% biologische merinowol en 35% biologisch linnen.

De wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30 °C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Merk:
Living Crafts is een Duits bedrijf dat met trots een traditie heeft opgebouwd in de productie van hoogwaardige natuurtextiel onder milieuvriendelijke omstandigheden en sociaal-economisch eerlijke voorwaarden. Daarom worden er geen pesticiden gebruikt en zijn geen chemische toevoegingen toegestaan bij de teelt en verwerking van de grondstoffen. De kleurstoffen zijn milieuvriendelijk en gifvrij.
De wol komt van Australische merinoschapen. Deze worden volgens biologisch-dynamische richtlijnen gehouden op natuurlijk weiden en in grote stallen. De schapen krijgen alleen biologisch voer. De wol is mulesing vrij!
De productie vindt plaats in India.

Superwash:
nee

Kleurgrijs
ModelVest
MerkLiving Crafts
KeurmerkGOTS