Aanbieding! Dames hemd, biologische zijde (S-XXL) Bekijk groter

Hemd, biologische zijde (S-XXL)

Hemd van 100% biologische zijden ripjersey, verkrijgbaar in twee kleuren. Deze hemden zijn verkrijgbaar tot en met maat XXL en worden daardoor ook door heren wel gedragen.

Merk: Alkena

€ 57,50

-€ 10,00

€ 47,50incl. BTW

Geen sterren voor dit product daar er al korting wordt gegeven.


Hemd van 100% biologische zijden ripjersey, verkrijgbaar in twee kleuren. Deze hemden zijn verkrijgbaar tot en met maat XXL en worden daardoor ook door heren wel gedragen. Heren: kies een maat groter dan u gewend bent.
Materiaal: 100% biologische zijde.
Zijde heeft de bijzondere eigenschap te verwarmen bij kou en verkoelen bij warmte. De eiwitsamenstelling van zijde lijkt erg veel op die van onze huid waardoor zijde echt aanvoelt als een tweede huid. Zijde is licht en compact en daardoor ook makkelijk mee te nemen op reis. Net als wol neemt het niet snel luchtjes aan en doet ’s nachts luchten al wonderen. Het hoeft dus minder vaak gewassen te worden.
Zijde mag in de wasmachine gewassen worden mits op een fijnwasprogramma op 30
°C en met een fijnwasmiddel. Bij handwas: laat het artikel niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
130 gram/m²

Merk:
Alkena is een Zwitsers bedrijf; het heeft een groot eigen project in China voor de productie van biologische zijde op moerbeibomen. Daarin zijn ze uniek in de wereld. Door het mengen van moerbeibomen met andere gewassen, ontstaat een optimale conditie voor biodiversiteit. Er worden geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen gebruikt; de rupsen worden niet met groeihormonen behandeld. De kwalitatief hoogwaardige voeding van de rupsen draagt bij aan een uitstekende kwaliteit zijde.
De modellen van Alkena zijn basic en bedoeld om op het lijf te dragen. Zijde is van nature bij uitstek geschikt voor een gevoelige huid (eczeem, psoriasis etc.). Daarom vinden wij de biologische kwaliteit extra belangrijk.

Maat

Borstbreedte (cm)

Lengte (cm)

S

37

61,5

M

40

63

L

44

64,5

XL

48

66,5

XXL

53

68,5

Modelhemd zonder mouwen
Materiaal zijde 100%
MerkAlkena
KeurmerkGOTS
Halslijnronde hals