Hemd, wol, reebok (36-46)

Dameshemd van 100% biologische merinowol, kleur reebok bruin.

Merk: Dilling

€ 27,50incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 5 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,50. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Dameshemd van 100% biologische merinowol, kleur reebok zacht zandbruin. De stof is gebreid in een ribbel en daardoor heel rekbaar; sluit heerlijk om het lijf aan en is extra zacht.

nord.png

Materiaal: 100% biologische merinowol, 4/2 rib.
De rekbare rib zorgt voor een mooie pasvorm. De wol ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling die ervoor zorgt dat de wol zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel behoudt de natuurlijke eigenschappen om te isoleren, vocht te absorberen en nare geurtjes tegen te gaan. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30 graden en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 190 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië (Argentinië) en is vrij van mulesing. De wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen en Wit-Rusland.

Superwash: neeKleurbruin/geel
Modelhemd zonder mouwen
Materiaal100% wol
MerkDilling
KeurmerkNordic ecolabel

Accessoires