Borstvoedingstop, merinowol/zijde, grijs (34-48)

Bortsvoedingshemd zonder mouwen van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur licht grijs gemeleerd.

Merk: der Engel


Ook beschikbaar in:

€ 49,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 11 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 11 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,10. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Bortsvoedingshemd zonder mouwen van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur licht grijs gemeleerd. Juist als je borstvoeding geeft is een beetje extra omhulling zo fijn. Deze top houdt je lekker warm terwijl je voedt. Ter hoogte van de borsten is de laag stof dubbel (helpt zo ook borstontsteking voorkomen). Als je wilt voeden trek je gemakkelijk de bovenste laag naar boven en de onderste laag naar beneden.
Materiaal: 70% biologische merinowol en 30% zijde.
De zijde maakt het materiaal zachter, dunner en geeft een mooie glans aan de stof. Net als wol, helpt zijde om de lichaamstemperatuur te reguleren; het verwarmt bij kou en verkoelt bij warmte.
De wol-zijde artikelen mogen voorzichtig gewassen worden in de wasmachine op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
180 gram/m²

Merk:
Het merk ”Der Engel” komt van een Duits familiebedrijf dat opgericht werd in de 30-er jaren van de vorige eeuw. Sinds 1982 richt het bedrijf zich op natuurlijke en verantwoordde materialen. Alle verfstoffen die gebruikt worden zijn vrij van zware metalen en schadelijke AZO-kleurstoffen. Alle middelen die gebruikt worden bij de verwerking van de materialen moeten biologisch afbreekbaar zijn en mogen geenvervuiling veroorzaken van aarde, water en lucht. De filosofie van het bedrijf: “klanten voorzien van hoog-kwalitatieve, ecologisch vriendelijke feel-good producten die wij kunnen verkopen en zij kunnen kopen met een schoon geweten en uit overtuiging”. Daar horen ook veilige en eerlijke omstandigheden voor werknemers bij, gedurende het hele productieproces. Al het ondergoed van Der Engel is geproduceerd in Duitsland en voldoet aan de hoogste ecologische en sociale criteria.
De wol komt van merinoschapen in hun natuurlijke leefomgeving. Ze worden biologisch gehouden en hebben daardoor een gezond en stress-vrij leven. Het gebruik van pesticiden is verboden op weiden en dieren. Alle wol is mulesing vrij!

Superwash:
nee

Kleurgrijs
Modelhemd zonder mouwen
Materiaalwol 70% en zijde 30%
Merkder Engel
KeurmerkGOTS
Halslijnronde hals

Accessoires