Legging, merinowol/zijde/katoen, grijs (S-XL))

Heren lange onderbroek van 35% biologische merinowol, 20% zijde en 45% biologische katoen, kleur grijs (zwart en wit gemeleerd). Door de manier van breien en door de toevoeging van katoen sluit deze broek heel goed aan en kruipt daardoor minder op onder de gewone broek.

Merk: Hocosa

€ 37,00incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 7 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 7 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,70. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Heren lange onderbroek van 35% merinowol, 20% zijde en 45% biologische katoen, kleur grijs (zwart en wit gemeleerd). Door de manier van breien en door de toevoeging van katoen sluit deze broek heel goed aan en kruipt daardoor minder op onder de gewone broek.
Deze broek past bij het hemd en shirt lange mouw van hetzelfde materiaal.
Materiaal: 45% biologische katoen, 35% biologische merinowol en 20% zijde.

Wol heeft een zelfreinigende eigenschap en hoeft daarom minder vaak gewassen te worden: hang het artikel voor het open raam, hoe vochtiger hoe beter.

Zijde maakt het materiaal zachter, dunner en geeft een mooie glans aan de stof. Net als wol, helpt zijde om de lichaamstemperatuur te reguleren; het verwarmt bij kou en verkoelt bij warmte.

Het artikel mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30
°C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
190 gram/m²

Merk:
De artikelen van Hocosa (sinds 1857) worden geproduceerd in het Italiaanse deel van Zwitserland. Het bedrijf is GOTS gecertificeerd en lid van IVN Duitsland. De eisen die gesteld worden aan grondstoffen, milieu, diervriendelijkheid en arbeidsomstandigheden zijn hoog. De dieren worden met de hand geschoren en zijn vrij van pesticiden. De dieren krijgen meer ruimte dan bij gangbare landbouw, hoorns en staarten worden behouden. De wol is biologisch, onbehandeld, zacht en heerlijk warm én mulesing vrij! De kleurstoffen die gebruikt worden bevatten geen zware metalen en formaldehyden.

Superwash:
nee

Kleurgrijs
Modellegging
Materiaal wol 35% met zijde 20% en katoen 45%
MerkHocosa
KeurmerkGOTS

Accessoires