Bermuda, merinowol, cornstalk (5-8)

Herenbermuda van 100% biologische merinowol, kleur cornstalk.

Merk: Dilling


Ook beschikbaar in:

€ 28,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 5 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,50. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Herenbermuda van 100% biologische merinowol, kleur cornstalk. De kleur: de één noemt hem warm grijs, de ander taupe. Het is hoe dan ook een kleur die makkelijk combineert met andere kleuren; een fijn basisitem. De stof is gebreid in een 8/1 ribbel. Daardoor is de stof heel rekbaar en elastisch voor een perfecte pasvorm; met gulp. De langer pijpen houden de bovenbenen warm.

Materiaal: 100% biologische merinowol, 8/1 rib.
De geribde wol ondergaat een ‘naturetexx plasma’ behandeling die ervoor zorgt dat de wol zacht en makkelijk te wassen is. De wolvezel behoudt de natuurlijke eigenschappen om te isoleren, vocht te absorberen en nare geurtjes tegen te gaan. Het mag in de wasmachine mits op een wolwasprogramma op 30 graden en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 205 gram/m²

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. De biologische merinowol komt uit Patagonië en is vrij van mulesing. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. In de ververij krijgt de wol een enzymbehandeling waarbij de kriebelende haren verwijderd worden. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen.

Superwash: nee

Kleurbruin/geel/oranje
Modelslip, boxer of bermuda
Materiaalwol 100%
MerkDilling
KeurmerkGOTS

Accessoires