Legging, merinowol/zijde, petrol (5-8)

Herenlegging of lange onderbroek van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur petrol.

Merk: Living Crafts

€ 61,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 12 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 12 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 1,20. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Herenlegging of lange onderbroek van 70% biologische merinowol en 30% zijde, kleur petrol; met gulp. De zijde maakt het extra zacht en aangenaam om te dragen.
Materiaal: 70% biologische merinowol en 30% zijde.

De wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30 °C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

Kwaliteit:
180 gram/m²

Merk:
Living Crafts is een Duits bedrijf dat met trots een traditie heeft opgebouwd in de productie van hoogwaardige natuurtextiel onder milieuvriendelijke omstandigheden en sociaal-economisch eerlijke voorwaarden. Daarom worden er geen pesticiden gebruikt en zijn geen chemische toevoegingen toegestaan bij de teelt en verwerking van de grondstoffen. De kleurstoffen zijn milieuvriendelijk en gifvrij.
De wol komt van Australische merinoschapen. Deze worden volgens biologisch-dynamische richtlijnen gehouden op natuurlijk weiden en in grote stallen. De schapen krijgen alleen biologisch voer. De wol is mulesing vrij!
De productie vindt plaats in India.

Superwash:
nee

Kleurblauw/groen
Modellegging
Materiaalwol 70% en zijde 30%
MerkLiving Crafts
KeurmerkGOTS

Accessoires