Nieuw Legging met voet, wol/zijde, karamel (50-80) Bekijk groter

Legging met voet, wol/zijde, golden ochre (50-80)

Broekje met voet van 85% wol en 15% zijde, kleur golden ochre.

Merk: Joha

€ 18,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,30. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Broekje met voet van 85% wol en 15% zijde, kleur golden ochre. Dit is een fijn zomerbroekje: net dat extra laagje als het frisser wordt of voor warme benen en voetjes bij het slapen. Het matcht heel mooi bij het bijpassende boxpakje en de romper. 

Oekotex JOHA.jpg


Materiaal: 85% merinowol en 15% zijde.
Het broekje mag in de wasmachine gewassen worden op 40 °C en met een wolwasmiddel. Het artikel blijft langer mooi als het gewassen wordt op een wolwasprogramma.

Merk: Joha is een Deens bedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring (sinds 1963) in wol en duurzame productie. Kwaliteit van de materialen staat hoog in het vaandel, net als een goed pasvorm en mooi design. Vanaf het begin is aandacht geweest voor milieuvriendelijke productiemethoden.
Hoewel de wol veelal niet biologisch is, is de belasting van het milieu zo laag mogelijk. De wol voldoet dan ook aan de strengste voorwaarden van het “Oeko-tex standaard 100” keurmerk. Bovendien zijn de artikelen van Joha zeer slijtvast. Daardoor hoeven ze minder vaak vervangen te worden: minder afval en duurzaam!
De wol krijgt een superwashbehandeling waardoor de artikelen op 40 °C gewassen kunnen worden. Ook als het artikel een keer per ongeluk bij de verkeerde was terecht komt, zal het niet krimpen en blijft de vorm behouden. Deze behandeling, waarbij chloor gebruikt wordt, gebeurt in een gesloten systeem zodat het chloor niet in het milieu terecht komt. De wol is mulesing vrij!
De productie vindt plaats in het westen van Oekraïne; de werknemers krijgen een eerlijke beloning en werken in een veilige omgeving.

Superwash:
 ja

Kleurbruin/geel
Modelromper
Materiaalwol met zijde
MerkJoha
KeurmerkEuropees ecolabel
Superwashja

Accessoires