Nekwarmer, wol, mineral red (one size)

Nekwarmer voor volwassenen van 100% biologische merinowol, kleur mineral red, one size.

Merk: Dilling


Ook beschikbaar in:

€ 19,95incl. BTW

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 sterren. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,30. Kijk hiervoor in uw account bij “mijn klantenkaart”.


Nekwarmer voor volwassenen van 100% extra fijne biologische merinowol, kleur mineral red, one size. De lengte van de kol is 62 cm. door de lengte is de kolsjaal multufunctioneel en kan op allerlei manieren gedragen worden: om de hals, als oorwarmer of als muts.

Materiaal: 100% extra fijne merinowol. Door de fijne dunne wol draad ontstaat een dichtere structuur en gladder oppervlak. De artikelen blijven daardoor beter in model.
De producten van extra fijne merinowol hebben een Naturetexx® plasmabehandeling ondergaan - een milieuvriendelijke schokbehandeling waarbij alleen elektriciteit en lucht worden gebruikt om de wolvezels te verwerken. Hierdoor krijg je een duurzaam en ongelooflijk zacht product.
Deze wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30 °C en met een wolwasmiddel.


Kwaliteit: 190 gram/m², vezel: 18,5 micron.

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. Dilling heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is uitgegroeid tot één van de marktleiders in wollen ondergoed en wollen tussenlagen. De wol komt van biologische schapenhouderijen in Patagonië (Argentinië) waar de schapen alle ruimte hebben. De wol wordt gesponnen in Polen, ontworpen en gebreid in Denemarken, geverfd in Polen, geknipt in Litouwen en vervolgens genaaid in Litouwen of Wit-Rusland.

Superwash: nee

Kleurrood/roze/paars
Modelmutsen, sjaals en handschoenen
Materiaalwol 100%
MerkDilling
KeurmerkNordic ecolabel

Accessoires