Nekwarmer, wol, mineral red (one size)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nekwarmer, wol, mineral red (one size)

Dames nekwarmer van 100% biologische merinowol, kleur mineral red, one size.

Ook beschikbaar in:

€ 19,95 Inclusief belasting

€ 16,49 Exclusief belasting

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 ster sterren die omgezet kunnen worden in een waardebon van € 0,30.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Dames nekwarmer van 100% extra fijne biologische merinowol, kleur mineral red, one size. De lengte van de kol is 62 cm. door de lengte is de kolsjaal multufunctioneel en kan op allerlei manieren gedragen worden: om de hals, als oorwarmer of als muts.

Dilling
D 9926 297 389
Model
mutsen, sjaals en handschoenen
Materiaal
wol 100%
Merk
Dilling
Keurmerk
Nordic ecolabel
Kleur
rood/roze/paars
Functie
Accessoire

Materiaal: 100% biologische merinowol. Door de extra fijne woldraad ontstaat een dichtere structuur en een gladder oppervlak. De breitechniek en designkenmerken van deze artikelen maken ze bijzonder geschikt voor sport -en buitenactiviteiten. De artikelen blijven beter in model bij dragen en wassen dan de basiswolcollectie van Dilling.
De extra fijne merinowol heeft een Naturetexx® plasmabehandeling ondergaan - een milieuvriendelijke schokbehandeling waarbij alleen elektriciteit en lucht worden gebruikt om de wolvezels te verwerken. Hierdoor krijg je een duurzaam en ongelooflijk zacht product.
Zelfs bij een vochtigheidsgraad van 33% voelt de wol nog droog aan. De merinowol reguleert de lichaamstemperatuur, of je nu binnen of buiten bent en dat maakt dit tot een perfect kledingstuk voor het elk jaargetijde.
Deze wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30 °C en met een wolwasmiddel.

Kwaliteit: 190 gram/m², vezel: 18,5 micron.

Superwash: nee

100% biologische merino wol
/Naturetexx® plasmabehandeling
Glad oppervlak
/Bijzonder geschikt voor sport- en buitenactiviteiten

18.5 micron
Nm 72/2

Merk: Dilling is een merk van een Deens familiebedrijf. Het werd opgericht in 1916 en heeft dus een lange traditie in de productie van wollen ondergoed. Dilling heeft de afgelopen jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Het is uitgegroeid tot één van de marktleiders in wollen ondergoed en wollen tussenlagen. De wol komt van biologische schapenhouderijen in Patagonië (Argentinië) waar de schapen alle ruimte hebben en waar geen mulesing wordt toegepastDe wol wordt gesponnen in Duitsland en vervolgens gebreid in Denemarken. Dilling heeft in Denemarken een eigen ververij waar alle wollen stoffen op een milieuvriendelijke manier geverfd worden, dat wil zeggen zonder gebruik te maken van zware metalen en chloorhoudende middelen. De productie van de kleding vindt plaats in Litouwen, Oekraine of Wit-Rusland.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in