Sjaal, wol, lava (30 x 190 cm)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-€ 10,00

Sjaal, wol, lava (30 x 190 cm)

Sjaal van 100% biologische wol, kleur lava rood.

Ook beschikbaar in:

€ 29,95 Inclusief belasting

€ 24,75 Exclusief belasting

€ 39,95 - € 10,00

Geen spaarpunten voor dit product omdat er al een korting is.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Sjaal van 100% biologische wol, kleur lava rood gemeleerd met warme natuurtonen. De ruwe schoonheid van het noorden; de kleuren geinspireerd op de Keltische kustlijnen. De unisex sjaal is veelzijdig te combineren en past zowel bij een casual look als bij een meer elegante look.
Afmeting: 190 x 30 cm




Materiaal: 100% biologische wol.

De wol mag in de wasmachine gewassen worden mits op een wolwasprogramma op 30 °C en met een wolwasmiddel. Bij handwas: zorg voor een constante handwarme watertemperatuur van was én spoelwater; laat het niet weken; niet wringen en kneden; rol het kledingstuk in een handdoek om het overtollige water te verwijderen en laat het liggend drogen (niet in de zon).

LC 22106 17
Model
mutsen, sjaals en handschoenen
Materiaal
wol 100%
Merk
Living Crafts
Keurmerk
GOTS
Kleur
rood/roze/paars
Functie
Accessoire

Living Crafts is een Duits bedrijf dat met trots een traditie heeft opgebouwd in de productie van hoogwaardige natuurtextiel onder milieuvriendelijke omstandigheden en sociaal-economisch eerlijke voorwaarden. Daarom worden er geen pesticiden gebruikt en zijn geen chemische toevoegingen toegestaan bij de teelt en verwerking van de grondstoffen. De kleurstoffen zijn milieuvriendelijk en gifvrij.
De wol komt van Australische merinoschapen. Deze worden volgens biologische richtlijnen gehouden op natuurlijk weiden en in grote stallen. Als de schapen meer ruimte per dier hebben, zijn de kansen op ziektes en parasieten kleiner. De schapen krijgen alleen biologisch voer. De wol is mulesing vrij!
De productie vindt plaats in Europa, onder andere in Kroatie.