Polswarmers, wol, jeans
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!-€ 10,00

Polswarmers, wol, jeans

Polswarmers van 100% biologische wol, kleur jeansblauw.

Ook beschikbaar in:
  • one size

notifications_active Selecteer a.u.b. uw maat

€ 24,90 Inclusief belasting

€ 20,58 Exclusief belasting

€ 34,90 - € 10,00

Geen spaarpunten voor dit product.

Voor het sparen van sterren heeft u een account nodig. U vindt de sterren in uw account bij mijn klantenkaart.

DEZELFDE DAG VERZENDEN
vóór 16 uur (ma-vr)
LAGE VERZENDKOSTEN
€4,50 in nl
GRATIS VERZENDING
vanaf €100,- in nl
RECHT OP RETOUR
binnen 30 dagen

Polswarmers van 100% biologische wol, kleur jeansblauw melange. Gebreid in een stijlvol ajourpatroon. Niet alleen voor koude dagen buiten maar ook fijn als je lang achter de computer werkt of voor pianisten. De lengte is 28 cm.



Flomax
F 10000511 105
Model
mutsen, sjaals en handschoenen
Materiaal
wol 100%
Merk
Flomax
Keurmerk
IVN-best
Kleur
blauw/groen
Functie
Accessoire

Materiaal: 100% biologische merinoscheerwol. Het is een grovere wol dan de wol die voor onderkleding gebruikt wordt. Wol hoeft niet vaak gewassen te worden; laat het liever luchten voor het open raam. De enkele keer dat je wel wast: alleen op de hand. Gebruik lauwwarm water met een speciaal wolwasmiddel, laat niet lang weken, niet kneden en zorg dat het spoelwater even warm is als het waswater!

Superwash: nee

Flomax is een Duits merk dat uitsluitend materialen van biologische kwaliteit gebruikt voor een kleurrijke collectie sjaals, polswarmers, truien, jurken en vesten. Het hele productieproces vindt plaats binnen een cirkel van 35 km van Gächingen in Swabia, Zuid-Duitsland. De producten zijn dus 100% ‘made in Germany”. De ontwerpen van de kleding zijn van de hand van de ontwerpster en oprichter van Flomax: Veronica Kraiser. De unieke stijl in natuurmode wordt gekenmerkt door: strepen en jaquard, een klassieke snit en harmonische kleurpaletten.
De wol en het productieproces zijn GOTS en IVN-best gecertificeerd. Dat is de hoogste certificering die er voor schapenwol verkrijgbaar is. De wol komt van biologische schapenhouderijen in Patagonië (Argentinië)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...