Zomerwol

Wol en zijde zijn stoffen die je jaarrond kunt dragen. Het materiaal is altijd comfortabel omdat het verwarmt bij kou en verkoelt bij warmte. Het is ademend, kan tot een derde van het gewicht aan vocht opnemen en neemt niet snel luchtjes aan. Toch zijn enkele hemden net wat geschikter voor een gewone zomerse dag doordat ze wat dunner zijn, meestal door de combinatie met zijde. Zie hier onze keus voor zomerwol.

Aanbieding!-€ 5,00
Hemd met spaghettibandjes, wol/zijde, blauw (S-XL)
Dameshemd met spaghettibandjes van 85% merinowol en 15% zijde, kleur blauw. Het hemd is gebreid in een ribbeltje en het heeft verstelbare spaghettibandjes. De ronde hals is afgewerkt met een elegant elastisch biesje. Dit spaghettihemdje is ook heel geschikt voor tieners.
€ 32,50
€ 37,50
Hemd met spaghettibandjes, wol/zijde, blossom (S-XL)
Dit artikel is op dit moment niet op voorraad in deze maat
Dameshemd met spaghettibandjes van 85% merinowol en 15% zijde, kleur blossom. Het hemd is gebreid in een ribbeltje en het heeft verstelbare spaghettibandjes. De ronde hals is afgewerkt met een elegant elastisch biesje. Dit spaghettihemdje is ook heel geschikt voor tieners.
Aanbieding!-€ 7,55
Hemd met spaghettibandjes, wol/zijde, chocolate
Dameshemd met spaghettibandjes van 85% merinowol en 15% zijde, kleur chocolate. Het hemd is gebreid in een ribbeltje en het heeft verstelbare spaghettibandjes. De ronde hals is afgewerkt met een elegant elastisch biesje. Dit spaghettihemdje is ook heel geschikt voor tieners.
€ 29,95
€ 37,50