Sport en Yoga wol

Thermo ondergoed voor de actieve man van merinowol. Merinowol is van nature ademend en temperatuurregulerend. Het kan tot 30% van zijn eigen gewicht aan vocht opnemen zonder nat aan te voelen. Bovendien neemt het niet snel geurtjes aan zodat het dagen achter elkaar gedragen kan worden zonder te gaan stinken. Het sportondergoed van merinowol heeft raglan mouwen en extra flatlocknaden voor een betere pasvorm en optimaal comfort tijdens activiteiten.

Wol is het fijnste materiaal voor alle soorten sport. Het is ademend en houdt je lang droog doordat het tot een derde aan zijn eigen gewicht aan vocht op kan nemen; het droogt snel en neemt niet makkelijk geurtjes aan. Het houdt je warm, ook als je even pauzeert of aan rustige yoga doet. Een wollen yogabroek of yogalegging is flexibel en geeft je de ruimte voor elke beweging of positie. Daardoor ook geschikt als wollen sportlegging of wollen joggingbroek voor andere soorten van sport.
De wollen sportshirts hebben meestal raglanmouwen. Dan zijn er geen schoudernaden die kunnen irriteren als je bijvoorbeeld een rugzak draagt bij wandelen of hardlopen. De wollen sportshirts met ritssluiting geven je ruimte om te spelen met temperatuur. Heb je het warm, dan kan de sluiting ver open; heb je het koud dan doe je de ritssluiting dicht en heb je direct een warme kol om de hals warm te houden. Met de duimsgaten kan je de mouwen verlengen en hou je je  polsen aangenaam warm.